София, ж.к. Люлин 10, бул. Д-р Петър Дертлиев 25, Търговски комплекс „Лабиринт“, блок Б
+359 89 0999084
медицински
център
диагностика и лечение
Вашето здраве е наша грижа
Кардиологичен кабинет
Ние се грижим за нашите пациенти!
Д-р Ирина Данчева

запази час

Д-р Ирина Данчева – Д-р Ирина Данчева е специалист Вътрешни болести и пулмолог в София с над 32 години медиицнски опит. Извършва лечение и консултации при остри и хронични белодробни заболявания. Д-р Данчева не преглежда деца.

Образование
Завършва Медицински университет София през 1990 г. Своите специалности Вътрешни болести и Пулмология и фтизиатрия придобива през 1997 г. и 2000 г.

Квалификации
Член на Български лекарски съюз;
Участие в многобройни конгреси и симпозиуми по специалността.

Биография
Д-р Данчева започва своята кариера в МБАЛ Търговище. Работи 19 години в Специализирана болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания София област, след което практикува в кабинет по пулмология в Костинброд и Божурище, както и в ДКЦ „Св. Врач и Св. св. Кузма и Дамян“ и ДКЦ Вита София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ НКБ (Национална Кардиологична Болница) и МЦ ПТБ-Мед София.

Нашите пациенти
споделят
GS
Галина Стефанова
пациент

Посещавала съм няколко пъти Медицинския център. Прекрасна е тази възможност за провеждане на иначе скъпо струващи изследвания и консултации със специалисти на високо професионално ниво. Всичко това в приятна обстановка и любезно отношение към пациентите.

testimonial-team (Demo)
Иван Андонов
Архитект

Впечатлен съм. Европейско обслужване. Добро отношение към пациентите. Без чакане. Много съм доволeн.