София, ж.к. Люлин 10, бул. Д-р Петър Дертлиев 25, Търговски комплекс „Лабиринт“, блок Б
+359 89 0999084
медицински
център
диагностика и лечение
Вашето здраве е наша грижа
Ортопедичен кабинет
Ние се грижим за нашите пациенти!
Диагностика и лечение на всички видове ортопедични заболявания в детска и зряла възраст.
Ултразвукова диагностика на деца от 0-12 месеца за ранно откриване на вродени аномалии на крайниците. Ултразвукова диагностика на новородени

Съвременен метод за профилактика и диагностика на всички състояния при новородените (от 0 до 12 месеца), предхождащи вродената луксация на тазобедрените стави.

Ултразвукова диагностика на възрастни

УЗ на големите стави при артрози
УЗ на меките тъкани при травми 3.УЗ на костно-сухожилни канали за стенози (стеснявания) 4.УЗ на повърхностно разположени венозни и артериални съдове (доплер).
Лечение на ортопедични заболявания

Диагностика и лечение на всички видове ортопедични заболявания в детска и зряла възраст.
Анализ на ходилата и изработване на 100 % индивидуални стелки

FootBalance – Финландска иновация за индивидуални ортопедични стелки 100% по мярка за 10 минути с включен софтуерен анализ. Индивидуални медицински стелки специално конструирани за проблеми като диабетно стъпало, ревматизъм, остеопороза, шип на пета, за подпомагане на правилна стойка и позиция на стъпалата.
Подходящи са за всякакъв вид обувки.

д-р Григор Генов
ортопед-травматолог

запази час

Д-р Григор Генов е ортопед-травматолог и детски отопед в София с над 30 години стаж. Извършва диагностика и лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, счупвания, артрози и мн. др. В своя кабинет в ДКЦ 30 София, д-р Генов разполага с мобилен ехографски апарат от последно поколение.

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Медицински университет София през 1982 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 1988 г., а през 2011 специализира Детска ортопедия.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ
– Множество участия в конгреси и семинари по специалността;
– Сертификат по ехографска диагностика на тазобедрена става на деца до 1 година.

БИОГРАФИЯ
Д-р Генов е специализирал 10 години в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. От 2000 г. до момента има индивидуална практика в сградата на ДКЦ 30 в ж.к. Обеля, София. Допълнително д-р Генов извършва операции в МБАЛ Люлин и МБАЛ Света София. От 2019 г. д-р Генов е част и от екипа специалисти на МЦ ПТБ-Мед София.

+359 89 0999084
д-р Венцислав Тимушев
ортопед-травматолог

запази час

Д-р Венцислав Тимушев е специалист по ортопедия и травматология в София с над 20 години опит и с тясна специалност артроскопска и ендоскопска хирургия. Завършва Медицински университет София през 1995 г. Придобива специалност Ортопедия и травматология.
Д-р Тимушев започва своята кариера в УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ, където работи 8 години от 1996 г. до 2004 г. От 2004 г. до момента практикува в Специализирана болница за активно лечение по травматология, ортопедия и спортна медицина “Проф. д-р Димитър Шойлев” в София.

 

+359 89 0999084
Нашите пациенти
споделят
GS
Галина Стефанова
пациент

Посещавала съм няколко пъти Медицинския център. Прекрасна е тази възможност за провеждане на иначе скъпо струващи изследвания и консултации със специалисти на високо професионално ниво. Всичко това в приятна обстановка и любезно отношение към пациентите.

testimonial-team (Demo)
Иван Андонов
Архитект

Впечатлен съм. Европейско обслужване. Добро отношение към пациентите. Без чакане. Много съм доволeн.