София, ж.к. Люлин 10, бул. Д-р Петър Дертлиев 25, Търговски комплекс „Лабиринт“, блок Б
+359 89 0999084
медицински
център
диагностика и лечение
Вашето здраве е наша грижа
Ендокринолог и болести на обмяната
Ние се грижим за нашите пациенти!
д-р Милошов
ендокринолог

запази час

Д-р Румен Милошов е специалист ендокринолог в София с над 30 години опит. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, остеопороза, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, хормонални и метаболитни нарушения. Извършва абдоминална ехография, ехография на щитовидна жлеза и млечни жлези, цветен доплер на съдове, биоимпедансна оценка на мастна тъкан. Д-р Милошов има и десет години опит в прилагане на хомеопатия в лечението на своите пациенти.

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Медицински университет София през 1986 г. Своите специалности Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната придобива през 1990 г. и 1995 г.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ
– Сертификат за извършване на абдоминална ехография и ехография на повърхностни структури и съдове;
– 2009 г. – Завършен курс по хомеопатия;
– Член на Български лекарски съюз, Българска диабетна асоциация и Българско дружество по ендокринология;
– Извършване на ендокринологични съдебни експертизи;
– Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

БИОГРАФИЯ
Д-р Милошов има опит като ендокринолог извън граница, както и в редица лечебни заведения в България – МЦ Превент, МЦ Грийнберг и др. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ ПТБ-Мед София. Владее английски и руски език.

+359 89 0999084
Д-р Мария Стойнова

запази час

Д-р Мария Стойнова е специалист-ендокринолог в София с над 5 години опит. Извършва диагностика и лечение на заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, нарушения в калциево-фосфорната обмяна, захарен диабет, метаболитен синдром, хипофизни и надбъбречни заболявания. Д-р Стойнова не преглежда деца.

ОБРАЗОВАНИЕ
Завършва Медицински университет София през 2013 г. Своята специалност по Ендокринология и болести на обмяната придобива през 2018 г. след специализация в УСБАЛЕ „Акад. Иван Пенчев“, София.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ
Д-р Стойнова участва активно в множество национални и международни научни събития по специалността си. Член е на Български лекарски съюз и на Българското дружество по ендокринология.

БИОГРАФИЯ
От 2014 г. до 2018 г. д-р Стойнова специализира Ендокринология и болести на обмяната в УСБАЛЕ Акад. Иван Пенчев. Понастоящем е част от екипа на Трета клиника по Ендокринология на УСБАЛЕ „Акад. Иван Пенчев“ (Клиника по Тиреоидни и костни метаболитни заболявания, специализирана в диагностиката и лечението на заболявания на щитовидната жлеза и калциево-фосфорната обмяна) и асистент към Катедра по Ендокринология на Медицински университет-София, а към момента е част и от екипа специалисти на МЦ ПТБ-Мед София. Владее английски език.

Нашите пациенти
споделят
GS
Галина Стефанова
пациент

Посещавала съм няколко пъти Медицинския център. Прекрасна е тази възможност за провеждане на иначе скъпо струващи изследвания и консултации със специалисти на високо професионално ниво. Всичко това в приятна обстановка и любезно отношение към пациентите.

testimonial-team (Demo)
Иван Андонов
Архитект

Впечатлен съм. Европейско обслужване. Добро отношение към пациентите. Без чакане. Много съм доволeн.