София, ж.к. Люлин 10, бул. Д-р Петър Дертлиев 25, Търговски комплекс „Лабиринт“, блок Б
+359 89 0999084

Кариери

Ако искате да станете част от нашия екип,
моля изпратете автобиография на имеил: ptbmedicine@gmail.com

Медицински център ПТБ -Мед обявава следните свободни позиции:

Ортопед- травматолог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Ортопед- травматолог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Хирург
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече лекар-хирург за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Психиатър
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Психиатър за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Уролог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече лекар-уролог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Офталмолог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Офталмолог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Акушер-Гинеколог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Акушер- гинеколог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Дерматолог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Дерматолог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Ендокринолог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Ендокринилог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Невролог
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Невролог за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .

Съдов хирург
Медицински център ПТБ-МЕД търси да привлече Съдов хирург за работа на граждански договор. Възможност за сключване на договор с НЗОК се счита за предимство. Ние предлагаме приятна обстановка за работа. Оборудване на високо ниво .